Flowers For You

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen over een bestelling, onze diensten of een opmerking voor ons? Vul ons online contactformulier in om snel in contact te komen met Flowers For You.

We vernemen graag van u!

Kapot artikel ontvangen , wat nu ?

stuur ons een mailtje met duidelijke foto’s en dan zorgen wij voor een passende oplossing! zonder foto’s van het kapotte product kunnen wij helaas niet voor u betekenen.

RETOURRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via flowersforyoubarendrecht@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flowers For You
Jaagpad 3
2992 CD Barendrecht

Voor spoedvragen of advies mail of WhatsApp naar:

0651685057

flowersforyoubarendrecht@gmail.com